Prinsekade 20

€ 489.000 k.k.

  • Maassluis
  • eengezinswoning
  • 145 m²
  • 4 slaapkamers
  • zuid
  • in overleg
Beschrijving
Leuk wonen aan één van de mooiste vlieten van Maassluis!
Rustgevend en toch nabij de bedrijvigheid van het centrum van Maassluis. Het centrum is namelijk op loopafstand en beschikt over diverse winkels en horecagelegenheden. Daarnaast zijn ook sportmogelijkheden, scholen, kinderopvang en winkelcentrum Koningshoek gemakkelijk te bereiken. Buiten de locatie heeft de woning zelf ook enorm veel te bieden. Dit fijne grachtenpand beschikt onder andere over een royale woonkamer, drie slaapkamers, een zonnige achtertuin en een balkon. De authentieke glas-in-lood ramen en de open haard zorgen voor erg veel karakter. De woning is helemaal naar eigen wens in te richten waardoor u al uw woondromen er op los kunt laten. Tovert u deze woning binnenkort om tot uw paleisje? Plan dan snel een bezichtiging bij ons in!

Indeling:

Begane grond:
De entreehal is voorzien van een trapopgang, trapkast, aparte toiletruimte en biedt toegang tot de woonkamer. De woonkamer is licht en biedt ruim voldoende plaats voor een zit- en eethoek. In de woonkamer staat een open haard wat direct een leuke eyecatcher in uw woning is! Door middel van de openslaande deuren met glazen ruitjes is de achtertuin te betreden. Ook de keuken is vanuit de woonkamer te bereiken. De keuken is voorzien van een ruime hoeveelheid opbergruimte, een 4-pits gasfornuis en vaatwasmachine. Aan het einde van de keuken is er plek voor het plaatsen van een gezellige eethoek. Tevens is vanuit de keuken de achtertuin te bereiken.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping bestaat uit twee verschillende delen; een slaapkamer die is te bereiken door middel van een vaste trap in de woonkamer en een overloop die is te bereiken vanuit een vaste trap in de entreehal. Deze overloop is voorzien van een vaste kast, aparte toiletruimte en biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De eerste slaapkamer is ruim bemeten en heeft maar liefst twee vaste kasten. Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning met een prachtig zicht over de kade van Maassluis. Ditzelfde geldt voor de tweede slaapkamer en is uitermate geschikt voor diverse doeleinden. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een werk-, hobby- of kinderkamer. De derde slaapkamer biedt toegang tot het balkon en is voorzien van authentiek glas-in-lood ramen. Het laatste vertrek van deze verdieping is de badkamer. Deze beschikt over een inloopdouche en een wastafel.

Op het moment dat u de trap betreedt vanuit de woonkamer, komt u terecht in de laatste kamer van deze verdieping. Deze zou erg goed kunnen dienen als studeer- of werkkamer. Door de grote raampartijen is het hier namelijk erg fijn werken. In de achterkamer is ook de opstelling van de cv-ketel gelegen.

Exterieur:
De riante en volledig omheinde tuin is perfect gelegen op het zonnige zuiden. Ditzelfde geldt voor het balkon. In beide ruimtes kunt u dus heerlijk genieten van de buitenlucht en een perfecte plek voor ontspanning en vermaak. In de achtertuin is een schuur en een achterom waardoor u hier gemakkelijk fietsen kan stallen.

Ligging:
Een absoluut pluspunt van deze woning is de prachtige ligging! Namelijk gelegen aan de Noordvliet van Maassluis. U wandelt zo het oude centrum van Maassluis in, hier bevindt zich een divers aanbod van winkels en horecagelegenheden. Tevens zijn het winkelcentrum Koningshoek, sportmogelijkheden, scholen en kinderopvang gemakkelijk te bereiken. Op fietsafstand van het metrostation van Maassluis. Binnen vier minuten bereikt u diverse uitvalswegen richting o.a. Den Haag, Rotterdam en Hoek van Holland.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1912
- Gelegen op eigen grond
- Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas in houten kozijnen
- Energielabel D
- Warm water en verwarming middels cv-ketel, eigendom 2013
- Oplevering op korte termijn mogelijk
Toon meer
Kenmerken
Overdracht
vraagprijs
€ 489.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Bouw
Soort woning
eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
145 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
546 m³
Indeling
Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal verdiepingen
2 verdiepingen
Voorzieningen
tv kabel
Energie
Energielabel
D
Isolatie
gedeeltelijk dubbel glas
Buitenruimte
Ligging
aan water, in centrum
Tuin
achtertuin
Achtertuin
81 m² (13,76m diep en 5,92m breed)
Ligging tuin
zuid
Garage
Soort garage
geen garage
Parkeren
Soort parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Foto's
Omgeving